Jump to content

Dred

Contributor
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dred

  • Rank
    Newbie
  • Birthday October 30

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    New York
  1. Is There A Way To Incorporate Lightbox?

    Thx Robert. I'm not building galleries to submit, so no worries there. I'm using the galleries to link to thru my wordpress sites.
  2. I was just wondering if there was any way to incorporate lightbox (or anything similar, like colorbox or thickbox) into the gallery pages made? Click a thumb and the big pic is shown in a lightbox popup instead of a new page/screen opening at it being shown there. I'm trying to make it so viewers don't end up getting tired of click thumb, pic opens, click back to go back to the gallery, click a thumb, rinse, repeat. Although, the extra pages could bring you more traffic provided they get indexed by the search engines, with 12 or more thumbs per gallery, it can be monotonous for some visitors. thanks!
  3. Thanks Robert. I changed the SimplePie.compiled.inc to simplepie.inc and it worked...up to the point where the delimited version stops. LOL Maybe they're hotlinked protected, like you suggest. Ah well.
  4. Thanks Robert. I don't hav simplepie.inc, what I'm seeing is simplepie.compiled.inc ...there is no simplepie.inc in the folder
  5. When trying to make galleries using the batch function, I get this error... Warning: require_once(utils/rss/simplepie.inc) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/XXXXX/public_html/egh/arylia/app/Arylia.class.php on line 1874 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'utils/rss/simplepie.inc' (include_path='.:/opt/php53/lib/php') in /home2/XXXXX/public_html/egh/arylia/app/Arylia.class.php on line 1874 'XXXXX' = username removed by me ...and when I try to use the delimited option nothing gets made but I get confirmation... No galleries show after refreshing....even when I refresh 5 - 10 minutes later. Anyone with a fix for this? Thanks.
  6. So far so good...it installed without a hitch. I'm taking that as a good sign! Millions of thanks Robert!
  7. Thx again Robert...but I have php v5.2 on my server. I'll give it a shot though.
  8. Thanks for the help Robert. I tried my best to cover my bases yesterday, before posting here. I emailed sales, used the "Contact Us" form for support, sent an email to the paypal addy and shot Arock a message on ICQ (all in that order)...he's got to see one of those right? Arock has been on my ICQ for years now. Pretty sure he'll get back to me Monday, if it wasn't the weekend this would probably be resolved by now. Guess this gives me the weekend off?
  9. I bought Arylia hours ago and still don't have a download link or login info for the users area. How long do I have to wait? Thank you.
×